Fasole verde cu trei feluri de carne

de Panacris in Mancaruri cu carne, 17 Mai 2013 | 3629 vizualizari

 

O rețetă din seria ”Totul se transformă nimic nu se pierde”, adică reciclare. Am ”fugărit” prin frigider câte o bucată de friptură de miel, una de porc și una de pui. Într-un colț stăteau amărâte vreo 2-3 fire de ceapă și usturoi verde. Așa că am trecut la treabă! A ieșit o super mâncărică!;)

 

INGREDIENTE

  • friptură de miel cca. 200 g,
  • friptură de porc (cotlet fără os) cca. 200 g,
  • friptură de pui (pulpe de pui dezosate) cca. 200 g,
  • ceapă verde 2-3 fire,
  • usturoi verde 2-3 fire,
  • ulei de floarea soarelui,
  • fasole verde congelată cca. 400 g,
  • mărar verde 1/2 legătură,
  • coriandru verde 4-5 fire,
  • pătrunjel verde 3-4 fire,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • bulion Panacris cca 250 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu trei feluri de carne:

Se curăță ceapa verde, usturoiul verde și se pun la călit în puțin ulei și apă. Între timp fripturile se mărunțesc, apoi se adaugă la amestecul de ceapă devenit translucid. Se asezonează de sare și piper, se lasă cca.

10 minute să se înăbușească, acoperit, la foc mediu, pentru a se ”împrieteni” gusturile. Se adaugă fasolea congelată, se completează cu cca 1 cană de apă, apoi se lasă la fiert cca. 15 de minute la foc mediu, acoperit. După ce s-a fiert fasolea, se adaugă, boia de ardei dulce, bulionul și verdeața tocată  mărunt, și se mai lasă sa de vreo 2 clocote. Se servește fierbinte cu pâine de casă sau mămăliguță. Poze de prezentare finală, cu altă ocazie, că s-a evaporat mâncărica.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu trei feluri de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adry88 1

17.05.2013, 22:00

Rocsi 1

17.05.2013, 22:00

Ce mancare buna ne-ai adus si cu de toate

laura_n 1

17.05.2013, 22:04

asta am prestat si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole pastai cu carnati afumati